Steun ons en help Nederland vooruit

Marnix Smulders is als klein kind in 1975 in Elburg komen wonen, omdat zijn vader militair was en gelegerd was op ’t Harde. Tot zijn 21ste is hij vooral actief geweest bij Scouting N.S. Rambonnet, maar ook als horecamedewerker bij diverse restaurants en caf√©s. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden heeft hij als trainer en projectleider gewerkt in Alkmaar. Later is hij als teammanager bij ROC Nijmegen werkzaam geweest, maar ook als manager opleidingen bij Landal GreenParks.

Sinds 2012 werkt hij als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Vizier HRD Consultancy adviseert hij organisaties in hoe zij het verschil kunnen maken met Hostmanship. Op dit vlak ziet hij nog veel mogelijkheden in de gemeente Elburg. “Als je bewoners wilt betrekken, dan moet je de wijken in en in dialoog met ze gaan. Ik gebruik nadrukkelijk het woord ‘dialoog’, omdat politici nog al eens de neiging hebben direct dingen uit te leggen. Nee, eerst vragen, luisteren en doorvragen.”¬†Daarnaast is hij ook als algemeen lid actief in het bestuur van Zwembad De Hokseberg op ’t Harde.

Marnix is getrouwd met Erica en heeft 3 kinderen. Hij heeft nog al eens de neiging om te gaan sporten, maar dat kan ook wel eens een periode niet gebeuren. Verder houdt hij enorm veel van koken, tuinieren, klussen en … houthakken!

Raadslid en fractievoorzitter

Meer van Marnix Smulders
Erger je niet, verwonder je slechts